Folk fra Hammel-kanten 1

Folk fra Hammel-kanten, en portræt bog.

Glæd jer!!!
Snart vil i kunne sidde
med et eksemplar af bogen
”Folk fra Hammel-Kanten 1”

Se Avis omtale

Folk fra Hammel-kanten er en portrætbog om nogle af de mennesker der har sat deres præg på Hammelegnen igennem årene. Bogen er ikke komplet, og der vil være mange andre mennesker der fortjener at blive portrætteret. Derfor er det bog nr 1 om folk fra Hammelegnen.

Forlaget AKKA har sammen med Hanne Bliksted og Flemming Byg forsøgt at finde frem til disse personer. Hanne Bliksted er mangeårig journalist på Aarhus Stiftstidende. Flemming Byg er administrator og primusmotor på Hjemmesiden hammel-billeder.dk.

I bogen fortælles blandt andet om Hildebert i Mosen, Bette Johannes, Jens Lundbye og overlærer Søren ”Krølle” Nielsen. Man kan læse om datidens førende biograf arkitekt Holger Pind fra Røgen, fire borgmestre, Lærerinden og korlederen Paula Busch, musikskoleleder og lærerinde Jonna Granum. Vi kan høre om cykelrytteren Chris Anker, popmusikeren Søren Sko og Astrofysikeren Jens Martin Knudsen, Vagn Nielsen der skabte de Grønne Busser, og Edith Jørgensen som startede Suppeholdet.

Dette blot for at give et lille billede af den brogede skare af mennesker, der fortælles om i bogen ”Folk fra Hammel-kanten 1”

Bogen kan købes
hos Hammel Boghandel
fra den 1. december 2019

Der vil være en Reception hos boghandlen i Hammel,
lørdag den 30. november 2019 
kl 11.00-13.00
Alle er velkomne.

Se Avis omtalen

Bogen er et Julehit:
Den bedst solgte bog i julehandlen